Sökmotoroptimering (SEO).

Med sökmotoroptimering kan du syns högt på Google utan att betala för annonsering.

Stärk din synlighet genom sökmotoroptimering, SEO.
Med SEO hjälper du webbläsarens algoritmer att läsa av webbsidan med hjälp av sökord för att synas högre upp på sökmotorerna. Vi erbjuder SEO on-page och off-page för att öka synlighet av din hemsida. On-page är ändringar som görs på hemsidan, och off-page är åtgärder utanför hemsidan för att stärka den. Vi gör först en genomgående analys av vilka sökord vi ska fokusera på, sedan en analys av bland annat hemsidan och konkurrenter. Efter det skapar vi en åtgärdsplan för hur hemsidan ska optimeras för att du ska kunna synas högre på de sökord som är viktiga för din verksamhet. Google uppdaterar sina algoritmer flera gånger om året, därav behöver sökoptimeringen uppdateras för att bibehålla konkurrensfördelen.

av svenskar använder internet för att ta del av information. 98-99% av de använder Google

av användarna använder Google för att söka information om ett köp

Google Partner

21 Marketing AB är Google Partner. 
Det innebär att vi får uppdateringar från Google om det senaste inom branschen och förbättrad produktkunskap. Även ökad support för att förbättra resultaten i Google Ads. 

Googles egna formulering av partnermärket: 
”Partner-märket visar att du besitter den senaste expertkunskapen om Google Ads och hjälper dig skilja dig från mängden för kunder och branschen i dess helhet.”

Google Sökmotoroptimering Partner
Sökmotoroptimering resultat

Såhär jobbar vi

1. Behovsanalys
Vi börjar med en behovsanalys för att skapa en förståelse av företagets behov och målsättningar framåt.

2. Uppsättning & löpande optimering

Efter en analys sker uppsättning av marknadsföringen och sedan löpande optimering för att ständigt jobba för att förbättra resultaten och ta nya beslut baserat på den statistik som kommer in.

3. Avstämning & statistiksammanställning

Utöver utskick av statistiksammanställningar har vi har gemensamma avstämningar där vi går igenom statistik, vad som gjorts och planen framåt.

Säg hej!

Boka ett möte med en certifierad Google Ads-expert!