Google Ads i Ängelholm.

Digital marknadsföring och Google Ads i Ängelholm med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom Google Ads i Ängelholm. Google Ads är ett anpassningsbart marknadsföringsverktyg baserat på relevanta sökord utefter din produkt eller service. Vi erbjuder tjänster lokalt med Google Ads i Ängelholm, i övriga Sverige samt globalt. 

Utveckla Google Ads i Ängelholm

Vi är Google Partners vilket innebär att vi har den senaste informationen och produkt kunskapen inom branschen. Vi är även försedda med ökad support för att förbättra resultaten i Google Ads. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete eller bara vill diskutera möjligheter med Google Ads i Ängelholm över en kopp kaffe. 

Google Ads Ängelholm

Google Partner

21 Marketing AB är Google Partner. 
Det innebär att vi får uppdateringar från Google om det senaste inom branschen och förbättrad produktkunskap. Även ökad support för att förbättra resultaten i Google Ads. 

Googles egna formulering av partnermärket: 
”Partner-märket visar att du besitter den senaste expertkunskapen om Google Ads och hjälper dig skilja dig från mängden för kunder och branschen i dess helhet.”

Google Partner

Om oss

Företaget grundades år 2021, och år 1921 fick kvinnor rösträtt i Sverige, därav namnet 21 Marketing. Vi har vårt kontor i Halmstad men jobbar globalt med företag runt om i världen i flera olika branscher.

21 Marketing grundades av Mandana Karim, som tidigare jobbat på Google i Silicon Valley, USA, vunnit internationella priser inom reklambranschen och har universitetsutbildningar inom marknadsföring, grafisk design på Berghs School of Communication och nationalekonomi.

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Google Ads i Ängelholm?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!