Sociala medier kanaler.

Vi på 21 Marketing har bred erfarenhet bland de olika sociala plattformarna.

Sociala medier kan innefattar flera olika internetforum och plattformar, och alla har olika användningsområde och målgrupper. Sociala medier används dels för kommunikation, underhållning samt som inspirationskälla. Vi på 21 Marketing har bred erfarenhet bland de sociala plattformarna. Läs mer om de mest populära nedanför.

LinkedIn

LinkedIn är en plattform för professionellt nätverkande, mestadels för företagande (B2B), som är tillgängligt i över 200 länder med över 774 miljoner användare. Få din verksamhet att växa genom att nå ut till nya företag och företagande. Vi skapar inlägg, planering, strategier, optimering och annonsering på LinkedIn.

Länder

miljoner användare

LinkedIn

Facebook

Facebook har över 2 miljarder aktiva användare per månad och är en av världens absolut störta sociala medier plattformar. Vilket gör Facebook till en populär plattform för företag att marknadsföra sig på. Vi på 21 marketing anpassar dina inlägg och annonser efter just din verksamhet och målgrupp.

av alla internetanvändare använder facebook dagligen

Facebook

Instagram

Instagram är en plattform med över 1.21 billioner användare. Plattformen är känd som en inspirationskälla och fler än 200 miljoner användare besöker minst en företagsprofil varje dag. Vi skapar inlägg, planering och strategier på Instagram, men även annonsering via Facebook Ads Manager. 

Miljoner användare besökeren företagsprofil varje dag

Instagram

TikTok

Tiktok är en plattform där innehållet är korta videos av olika innehåll, fulla av humor, inspiration och trender. Plattformen når ut till den yngre målgruppen, ca 50% av användarna är under 34 år. Samtidigt som användandet bland vuxna snabbt stiger, 11% av alla användare är över 50 år. Vi hjälper dig att synas på TikTok. 

Miljoner aktiva användare

miljarder nerladdningar

TikTok

Snapchat

Snapchat är en snabb kommunikationskanal i text, bild och videoformat med 293 miljoner aktiva globala användare. På plattformen har du möjligheten att nå ut till en aktiv målgrupp där 80% av användarna öppnar appen mer än 20 gånger dagligen. Vi hjälper dig med effektiv annonsering och strategier för Snapchat.

Miljoner användare

I Sverige använder Snapchat

Snapchat

Pinterest

Pinterest är en visuell sökmotor för inspiration. Öka din räckvidd genom att synas på Pinterest. Plattformen används främst för att hitta nya idéer och för att bli inspirerad. Därav är det en relevant plattform för varumärkesbyggande marknadsföring. Vi hjälper till med inlägg, planering, strategier samt annonsering på Pinterest. 

Miljoner användare

biljoner Pinterest boards

Pinterest
Försäljning sociala medier

Såhär jobbar vi

1. Behovsanalys
Vi börjar med en behovsanalys för att skapa en förståelse av företagets behov och målsättningar framåt.

2. Uppsättning & löpande optimering

Efter en analys sker uppsättning av marknadsföringen och sedan löpande optimering för att ständigt jobba för att förbättra resultaten och ta nya beslut baserat på den statistik som kommer in.

3. Avstämning & statistiksammanställning

Utöver utskick av statistiksammanställningar har vi har gemensamma avstämningar där vi går igenom statistik, vad som gjorts och planen framåt.

Säg hej!

Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!