Google Ads i Göteborg.

Google Ads i Göteborg med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

Visas högt upp på Google, marknadens dominerande sökmotor, och betala endast för resultaten av klicken med Google Ads. 21 Markering är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom Google Ads i Göteborg. Vi har bred erfarenhet inom annonsering på Google. Vi erbjuder tjänster lokalt med Google Ads i Göteborg, i övriga Sverige samt globalt.

Utveckla Google Ads i Göteborg

21 Markering är Google partners vilket innebär att får uppdateringar om branschens senaste uppdateringar och förbättrad produktkunskap. Även ökad support och för att förbättra Google Ads i Göteborg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete eller bara vill diskutera möjligheter med Google Ads i Göteborg över en kopp kaffe. 

Google Ads Göteborg

Google Partner i Göteborg

21 Marketing AB är Google Partner. 
Det innebär att vi får uppdateringar från Google om det senaste inom branschen och förbättrad produktkunskap. Även ökad support för att förbättra resultaten i Google Ads. 

Googles egna formulering av partnermärket: 
”Partner-märket visar att du besitter den senaste expertkunskapen om Google Ads och hjälper dig skilja dig från mängden för kunder och branschen i dess helhet.”

Google Partner

Målgrupper

Målgrupper inom marknadsföring är av stor vikt för att lyckas sticka ut bland konkurrenter och nå ut till rätt kunder på ett mer personligt plan. En målgrupp kan baseras på inkomst, ålder, utbildning, intressen, geografisk plats och mycket mer. Det viktigaste är att hitta en grupp av personer som har en sak gemensamt, att de finner intresse och har behov av dina produkter eller tjänster. Att hitta och förstå sin målgrupp är en utav de viktigaste delarna inom marknadsföring. Vi på 21 marketing jobbar mycket med målgruppsanalyser inom flera olika områden och branscher.

Annonsera med Google Ads i Göteborg

Google Ads innefattar flera olika former av annonseringsformat. Med allt från bilder, videon, texter och shopping-annonser. Vi på 21 Marketing börjar alltid samarbetet med en behovsanalys för att se vilka målsättningar och visioner ditt företag har, samt vilka annonseringsformat som passar bäst för just den formen av målsättning och marknadsföring. Utöver det passar olika former av annonserig i Google Ads beroende på om du vill annonsera lokalt i Göteborg eller etablera företaget nationellt eller internationellt.

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Google Ads i Göteborg? Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!