Google Ads i Halmstad.

21 Marketing erbjuder tjänster inom Google Ads i Halmstad.

Med stark branschkunskap och rätt kompetens inom området hjälper vi dig att synas högt på Google, skapa lönsamhet, ta marknadsandelar och få ditt företag att växa. 21 Marketing är Google partners, vilket innebär att vi får uppdateringar från Google om det senaste inom branschen samt förbättrad produktkunskap inom området. Vi får även ökad support för att förbättra resultaten i Google Ads. 

Vi är Google Partner i Halmstad

Google, som en utav världens största sökmotor, ger många möjligheter till annonsering. Vi på 21 Marketing är väl utbildade i Googles alla olika marknadsföringsmöjligheter. Vi sätter upp Google Ads just efter din verksamhet. Olika typer av Google Ads kampanjer är, Performance, Shopping, Sökkampanjer men även annonser på sociala medier som Facebook. 


Vad är Google Ads?

Sökkampanjer – Med dessa textkampanjer kan du visas när potentiella kunder söker på just ditt sökord. Denna kampanjen funkar dels för att generera försäljning men även att fånga potentiella kunder och dra in trafik till sidan. 

Performance kampanjer – Det är en målbaserad kampanjtyp som ger åtkomst till hela Google Ads annonsutrymme. Vi ser till att kampanjen får all information den behöver, sedan varierar Google innehållet mellan de olika kampanjerna tills att bästa resultat nås. 

Shopping kampanjer – Marknadsför e-handlares sortiment med bilder. Dessa bilder visas efter produktkategori och går att jämföra med konkurrerande sortiment. Denna annonstyp är användbara till att visa onlinesortiment, öka trafiken till hemsida samt lokala butik, men även till att nå ut till nya potentiella och befintliga kunder.

Display kampanjer – Med displaykampanjer kan du nå människor över hela världen via 35 miljoner webbplatser och appar som ägs av Google. Vi ser till att skapa kampanjer utifrån dina mål, oavsett om målet är ökad varumärkeskännedom, ökad försäljning eller att nå fler potentiella kunder. 

Youtube – Nå ut till din målgrupp genom addera en video i din Google Ads kampanj! Nå ut till rätt målgrupp baserat på ämne, sökord och demografi. Dina kampanjer går sedan att mätas enkelt i Google Ads kontot. 

Oavsett vilken typ av Google Ads du söker kan vi hjälpa dig!

Kompetens inom Google Ads i Halmstad

Med rätt kompetens med kommunikation som hög prioritet? Läs mer på 21 Marketing om hur vi arbetar med Google Ads i Halmstad.

Förutom att erbjuda tjänster inom Google Ads i Halmstad, erbjuder vi Google Ads, runt om i Sverige, även till globala företag över runt om i världen samt till flera olika branscher. Vi jobbar med kontinuerlig optimering av kampanjer och annonser, samt ser till att relevanta söktermer och begrepp är uppsatta. Allt arbete grundas sig framförallt i dataanalys, därav lägger vi stort fokus på att rätt data samlas in och sammanställs.

Säg hej!

Boka ett möte med en certifierad Google Ads-expert i Halmstad!

Följ vår resa i Halmstad!