Google Ads i Laholm.

Digital marknadsföring och Google Ads i Laholm med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom Google Ads i Laholm. Google Ads hjälper företag att synas på högt upp på Google anpassat efter din målgrupp. Google Ads kan bestå av en kombination av texter, bilder och videos samt kan kombineras olika beroende på val av kampanj. Med rätt kompetens hjälper vi företag lokalt med Google Ads i Laholm, övriga Sverige samt globalt. 

Utveckla Google Ads i Laholm

Vi är Google Partners, detta innebär att vi är försedda med de senaste uppdateringarna, förbättrad produktkunskap och support för att förbättra resultaten. Vi har erfarenhet av Google Ads med företag i olika storlekar och branscher. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete eller bara vill diskutera möjligheter med Google Ads i Laholm över en kopp kaffe. 

Google Ads Laholm

Google Partner

21 Marketing AB är Google Partner. 
Det innebär att vi får uppdateringar från Google om det senaste inom branschen och förbättrad produktkunskap. Även ökad support för att förbättra resultaten i Google Ads. 

Googles egna formulering av partnermärket: 
”Partner-märket visar att du besitter den senaste expertkunskapen om Google Ads och hjälper dig skilja dig från mängden för kunder och branschen i dess helhet.”

Google Partner

Såhär jobbar vi

1. Behovsanalys
Vi börjar med en behovsanalys för att skapa en förståelse av företagets behov och målsättningar framåt.

2. Uppsättning & löpande optimering
Efter en analys sker uppsättning av marknadsföringen och sedan löpande optimering för att ständigt jobba för att förbättra resultaten och ta nya beslut baserat på den statistik som kommer in.

3. Avstämning & statistiksammanställning
Utöver utskick av statistiksammanställningar har vi har gemensamma avstämningar där vi går igenom statistik, vad som gjorts och planen framåt.

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Google Ads i Laholm?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!