Google Ads i Ljungby.

Digital marknadsföring och Google Ads i Ljungby med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom Google Ads i Ljungby. Med Google Ads kan ditt företag rankas högt på sökmotorn Google. Google Ads kan bestå av text, bild och videos som kan kombineras olika beroende på kampanj. Målsättningen av Google Ads kampanjerna kan också variera, från att vilja ha in trafik till hemsidan, ökad exponering eller ökad försäljning. Oavsett målsättning har bred erfarenhet av Google Ads inom flera olika branscher och ser till att din annonsering anpassas efter just din verksamhet.

Utveckla Google Ads i Ljungby

21 Marketing är Google Partners. Att vara Google partner innebär att företaget får de senaste uppdateringarna och produktinformationen inom branschen. Samt ökad support för att uppnå förbättrade resultat med Google Ads. Vi hjälper företag lokalt i med Google Ads i Ljungby, i övriga Sverige samt globalt, av olika storlek på verksamhet. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete eller bara vill diskutera möjligheter med Google Ads i Ljungby över en kopp kaffe. 

datastatistik

Google Partner

21 Marketing AB är Google Partner. 
Det innebär att vi får uppdateringar från Google om det senaste inom branschen och förbättrad produktkunskap. Även ökad support för att förbättra resultaten i Google Ads. 

Googles egna formulering av partnermärket: 
”Partner-märket visar att du besitter den senaste expertkunskapen om Google Ads och hjälper dig skilja dig från mängden för kunder och branschen i dess helhet.”

Google Partner

Rapportering och statistik

Digital marknadsföring är datadriven marknadsföring som bygger på data. Detta ger en förståelse om vilka företagets kunder är, deras köpbeteede och vilka intressen de har. Genom analyser kan statistik tas fram på sökvolymer och vad insikter om vad tidigare annonsering har gett för resultat, som vi sedan baserar all marknadsföring på. Vi på 21 Marketing värdesätter goda kundrelationer och har kontinuerlig kontakt och avstämningar med de företags om vi arbetar med. Vi sammanställer all data i rapporteringsverktyg som tydliggör statistiken för dig och din verksamhet! 

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Google Ads i Ljungby?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!