Google Ads i Markaryd.

Digital marknadsföring och Google Ads i Markaryd med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom Google Ads i Markaryd. Google Ads är ett anpassningsbart verktyg för annonsering och ger företag möjlighet att anpassa sökord, och fraser utefter verksamheten och önskad målgrupp. Annonskostnaden på Google Ads kan variera då priset per sökord skiljer sig i pris. Vi har rätt kompetens och erfarenhet inom Google Ads. 

Utveckla Google Ads i Markaryd

Vi på 21 Marketing är Google Partners och besitter de senaste uppdateringarna och produktkunskapen inom området. Med rätt kompetens hjälper vi företag lokalt med Google Ads i Markaryd, i övriga Sverige samt globalt i delar av världen. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete eller bara vill diskutera möjligheter med Google Ads i Markaryd över en kopp kaffe. 

digital marknadsföring

Google Partner

21 Marketing AB är Google Partner. 
Det innebär att vi får uppdateringar från Google om det senaste inom branschen och förbättrad produktkunskap. Även ökad support för att förbättra resultaten i Google Ads

Googles egna formulering av partnermärket: 
”Partner-märket visar att du besitter den senaste expertkunskapen om Google Ads och hjälper dig skilja dig från mängden för kunder och branschen i dess helhet.”

Google Partner

Strategier & planering

Vårt arbete på 21 marketing grundas på marknadsstrategier och planeringen som grundas på analys och studering av marknaden. Detta för att främst förstå den egna verksamheten, dess målsättningar, målgrupp, och alternativa marknadsföringskanaler. Samt att hitta sin möjliga positionering på marknaden. Men även för att förstå marknaden, se potentiella möjligheter på marknaden och förstå konkurrerande verksamheter. Allt detta för att nå bästa resultat med en välplanerad marknadsföring. 

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Google Ads i Markaryd?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!