Google Ads i Skövde.

Digital marknadsföring och Google Ads i Skövde med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom Google Ads i Skövde. Med Google Ads kan annonseringen riktas ut önskad målgrupp med bland annat sökord, annonsplats, demografi samt tid på dagen. Vi har bred erfarenhet av Google Ads inom flera branscher och anpassar annonseringen utefter din verksamhet. 

Utveckla Google Ads i Skövde

21 Marketing är Google Partner vilket innebär att vi får de senaste uppdateringarna och kunskaperna inom branschen. Vi får även utökad support till att förbättra Google Ads. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete eller bara vill diskutera möjligheter med Google Ads i Skövde över en kopp kaffe. 

datastatistik

Google Partner

21 Marketing AB är Google Partner. 
Det innebär att vi får uppdateringar från Google om det senaste inom branschen och förbättrad produktkunskap. Även ökad support för att förbättra resultaten i Google Ads

Googles egna formulering av partnermärket: 
”Partner-märket visar att du besitter den senaste expertkunskapen om Google Ads och hjälper dig skilja dig från mängden för kunder och branschen i dess helhet.”

Google Partner

Spårning

Dataspårning är grunden för den digitala marknadsföringen, och vi gör alltid en genomgång av att det är korrekt data som spåras. Även implementerar flera mätpunkter om behovet finns för mer specifik data. Då varje företag är unikt har vi olika metoder för hur vi jobbar med för spårningen, och sätter även upp egna kalkyler och beräkningar med relevant data för just din verksamhet. Den data som sedan presenteras i statistiksammanställningen är baserat på vad som är relevant för din verksamhet. Utöver det har vi löpande dialoger med de företag vi samarbetar med kring analyser och insikter.

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Google Ads i Skövde?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!