Google Ads i Växjö.

Digital marknadsföring och Google Ads i Växjö med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom Google Ads i Växjö. Vi är Google partners vilket innebär att vi besitter den senaste produktkunskaper och information kring de senaste inom sökmotorn. Utöver detta får vi även ökad support vid optimering av kampanjer på Google. 

Utveckla Google Ads i Växjö

Google samlar in data, denna data lägger grunden för allt arbete kring annonsering och optimering. Vi jobbar med kontinuerlig rapportering och avstämning med varje kund för att bibehålla goda kundrelationer. Med rätt kunskap hjälper vi företag av olika storlek med annonsering på den dominerande sökmotorn, Google. 

datastatistik

Google Partner

21 Marketing AB är Google Partner. 
Det innebär att vi får uppdateringar från Google om det senaste inom branschen och förbättrad produktkunskap. Även ökad support för att förbättra resultaten i Google Ads. 

Googles egna formulering av partnermärket: 
”Partner-märket visar att du besitter den senaste expertkunskapen om Google Ads och hjälper dig skilja dig från mängden för kunder och branschen i dess helhet.”

Google Partner

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Google Ads i Växjö?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Google Analytics

Google Analytics är ett program för att samla in och analysera data från bland annat annonsering, hemsidan och andra trafikkällor. Där kan du bland annat se antal användare på din hemsida, vilken trafikkälla de kommer från, konverteringar och intäkter. Du kan även ändra datum och jämföra olika datum med varandra för att skapa en större överblick av din verksamhet.