Marknadsföring i Ängelholm.

Digital marknadsföring i Ängelholm med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som jobbar med hela köpresan inom digital marknadsföring, allt från att bygga upp ett varumärke till köp. Vi erbjuder tjänster i Ängelholm inom marknadsföring för att hjälpa företag att skapa goda kundrelationer med digital närvaro. Statistik och analyser lägger grunden för vårt arbete inom marknadsföring. Vi jobbar alltid med uppföljning och optimering av vårt arbete, samt avstämningar med företag som vi samarbetar med.

Utveckla din marknadsföring i Ängelholm

För oss är det viktigt att involvera våra kunder så mycket som möjligt, därav är avstämningar och kommunikation viktigt för oss. Oavsett om du sitter i Ängelholm, eller i någon annan del av landet. Vi har erfarenhet av marknadsföring inom flera branscher och jobbar med företag lokalt i Ängelholm, delar av Sverige men även globalt. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete eller bara vill diskutera lokal marknadsföring i Ängelholm över en kopp kaffe. 

datastatistik

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Marknadsföring i Ängelholm?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Sociala Medier

Sociala medier är en effektiv kanal för att kommunicera till privatpersoner och företag. Det har gjort att sociala medier har blivit ett växande verktyg inom marknadsföring. Kommunikationen på sociala medier kan variera allt ifrån text och bilder till videos. Vi på 21 Marketing arbetar marknadsanalytiskt och långsiktigt med sociala medier. Med allt från kontohantering, strategier, planering till publicering av inlägg samt annonsering.