Marknadsföring i Falkenberg.

Digital marknadsföring i Falkenberg med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

Nå ut till dina kunder och bygg relationer med marknadsföring i Falkenberg. 21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom marknadsföring i Falkenberg.  Vi hjälper företag att utveckla sin digital närvaro med marknadsföring genom hela kundresan, allt från att växa som varumärke till köp. Vi har erfarenhet av marknadsföring inom flera branscher och anpassar vårt arbete med marknadsföring till din verksamhet. 

Utveckla din marknadsföring i Falkenberg

21 Marketing jobbar lokalt med marknadsföring i Falkenberg, även övriga Sverige samt globalt. Vi har bred erfarenhet inom digital marknadsföring och anpassar vårt arbete efter företagets önskemål. Vårt arbete med marknadsföring grundas på analyser av målgrupp och marknad, men framförallt på data och rapporter. Vi värdesätter god kundrelationer och jobbar mycket med avstämningar och rapportering av vårt arbete med marknadsföring. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete eller bara vill diskutera lokal marknadsföring i Falkenberg över en kopp kaffe. 

datastatistik

Såhär jobbar vi

1. Behovsanalys
Vi börjar med en behovsanalys för att skapa en förståelse av företagets behov och målsättningar framåt.

2. Uppsättning & löpande optimering
Efter en analys sker uppsättning av marknadsföringen och sedan löpande optimering för att ständigt jobba för att förbättra resultaten och ta nya beslut baserat på den statistik som kommer in.

3. Avstämning & statistiksammanställning
Utöver utskick av statistiksammanställningar har vi har gemensamma avstämningar där vi går igenom statistik, vad som gjorts och planen framåt.

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Marknadsföring i Falkenberg?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!