Marknadsföring i Gislaved.

Digital marknadsföring i Gislaved med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå med fokus på mätbara resultat. Vi är Google partners och har bred erfarenhet inom digital marknadsföring. Marknadsföring hjälper ditt företag att sticka ut och att skapa nya och återkommande kunder. Vi hjälper företag med marknadsföring i Gislaved, i övriga delar av Sverige samt globalt. Vi har erfarenhet av marknadsföring inom flera branscher. Vårt arbete med marknadsföring anpassas efter just din verksamhet. 

Utveckla din marknadsföring i Gislaved

Vi grundar vår marknadsföring på analyser och statistik och jobbar med löpande optimering för att förbättra resultaten. 21 Marketing värdesätter goda kundrelationer och jobbar med kontinuerlig kommunikation och rapportering till företagen vi samarbetar med. Du är alltid välkommen att kontakta oss. Oavsett om du har frågor kring marknadsföring i Gislaved, eller bara vill diskutera marknadsföring över en kopp kaffe.

datastatistik

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Marknadsföring i Gislaved?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Målgrupper

Målgrupper inom marknadsföring är av stor vikt för att lyckas sticka ut bland konkurrenter och nå ut till rätt kunder på ett mer personligt plan. En målgrupp kan baseras på inkomst, ålder, utbildning, socioekonomisk status, intressen, geografisk plats och mycket mer. Det viktigaste är att hitta en grupp av personer som har en sak gemensamt, att de finner intresse och har behov av dina produkter eller tjänster. Att hitta och förstå sin målgrupp är en utav de viktigaste delarna inom marknadsföring. Vi på 21 marketing jobbar mycket med målgruppsanalyser inom flera olika områden och branscher.