Marknadsföring i Göteborg.

Digital marknadsföring i Göteborg med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Markering är en digital marknadsföringsbyrå och Google Partner.
Marknadsföring hjälper dig att nå och kommunicera med potentiella kunder från medvetenhet av ditt varumärke till köp. Men även hitta och identifiera nya potentiella kunder. 21 marketing erbjuder tjänster inom marknadsföring i Göteborg.  21 markering har erfarenhet inom marknadsföring inom flera branscher. Vi jobbar med företag i Göteborg, men även i övriga Sverige och globalt. Vårt arbete grundar sig data, statistik och analyser. Vi ser till att marknadsföringen är anpassad efter din verksamhet.  

Utveckla din marknadsföring i Göteborg

Vi värdesätter en bra kommunikation med företagen vi samarbetar med. Oavsett om du sitter i Göteborg eller andra delar av landet! 21 Marketing jobbar strategiskt och långsiktigt med digital marknadsföring, och följer hela köpresan. Vi anpassar strategin och kommunikationen efter ditt företag då alla företag ser olika ut. Du är alltid välkommen att kontakta oss. Oavsett om du har frågor kring marknadsföring i Göteborg eller andra delar av landet.

marknadsföring Göteborg

Säg hej!

Har du frågor och funderingar kring hur du kan utveckla din marknadsföring i Göteborg? Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Lokal marknadsföring i Göteborg

21 Marketing skapar både lokal marknadsföring för företag som vill växa i ett specifikt geografiskt område. Exempelvis som du vill marknadsföra dig lokalt i Göteborg eftersom du har en butik, restaurang eller lokalkontor här. Utöver det jobbar vi även med att etablera lokala företag nationellt samt internationellt beroende på vad målsättningen med marknadsföringen är samt företagets långsiktiga strategi och visioner.

datastatistik

Google Ads

Google är den dominerande sökmotorn på marknaden. Med rätt kompetens och erfarenhet hjälper vi dig med analys och strategier för att synas bra och att nå ut till relevant målgrupp. Vi jobbar kontinuerlig med optimering av kampanjer och annonser, samt ser till att relevanta sökord, söktermer och begrepp är uppsatta. Vi värdesätter goda relationer med de företag vi samarbetar med och ser till att ha en kontinuerlig kontakt med rapportering, sammanställningar samt förbättringsförslag för att du ska kunna vara delaktig. Optimeringsbesluten grundar sig framförallt i dataanalys, därför lägger vi alltid först fokus på att rätt data samlas in och sammanställs.