Marknadsföring i Halland.

Digital marknadsföring i Halland med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing kan hjälpa dig att nå ut till dina kunder genom att anpassa marknadsföringen efter kundens beteende, marknaden eller kundval. Vi baserar marknadsföringen på statistik och analyser för att sedan förbättra och optimera marknadsföringen. Vi har vårt kontor i Halmstad, Halland och jobbar med marknadsföring i flera olika branscher, både lokala och globala. Både företag som befinner sig i utlandet, men även svenska företag som etablerar sig utomlands.

Resultatinriktad marknadsföring i Halland

Letar du efter resultatinriktad marknadsföring i Halland med fokus på mätbara resultat och som prioriterar kommunikation och resultat? 21 Marketing hjälper företag med sin digitala närvaro och utvecklar digitala kanaler.

digital marknadsföring

Google Partner i Halland

21 Marketing AB är Google Partner. 
Det innebär att vi får uppdateringar från Google om det senaste inom branschen och förbättrad produktkunskap. Även ökad support för att förbättra resultaten i Google Ads. 

Googles egna formulering av partnermärket: 
”Partner-märket visar att du besitter den senaste expertkunskapen om Google Ads och hjälper dig skilja dig från mängden för kunder och branschen i dess helhet.”

google ads partner

Marknadsföringsbyrå i Halland

Vi utformar och implementerar digitala marknadsföringsstrategier för stora som små företag på en global marknad. Vi lägger stor vikt på regelbundna avstämningar och djupgående rapporter av marknadsföringen.

Säg hej!

Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert i Halland!

Följ vår resa i Halland!