Marknadsföring Halmstad.

Digital marknadsföring i Halmstad med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå i Halmstad som jobbar med hela köpresan inom digital marknadsföring, med allt från varumärkesbyggande och att visa att företaget finns, till slutet av köpresan. Vi är Google Partner och har en bred kompetens inom olika delar av marknadsföring, som spårning, Google Ads, Sökmotoroptimering, sociala medier och nyhetsbrev.

Digital marknadsföring i Halmstad

21 Marketing kan hjälpa dig att nå ut till dina kunder genom att anpassa marknadsföringen efter kundens beteende, marknaden och att välja rätt kanalval. Vi baserar marknadsföringen på statistik och analyser för att sedan förbättra och optimera marknadsföringen.

Vi har vårt kontor i Halmstad och jobbar med flera lokala företag. Men även med globala företag runt om i världen i flera olika branscher. Både företag som befinner sig i utlandet, men även svenska företag som etablerar sig utomlands.

Letar du efter resultatinriktad digital byrå i Halmstad inom marknadsföring med fokus på mätbara resultat, och som prioriterar kommunikation och resultat? Läs mer om 21 Marketing och hur vi arbetar.

Halmstad

Google Partner i Halmstad

21 Marketing AB är Google Partner. 
Det innebär att vi får uppdateringar från Google om det senaste inom branschen och förbättrad produktkunskap. Även ökad support för att förbättra resultaten i Google Ads. 

Googles egna formulering av partnermärket: 
”Partner-märket visar att du besitter den senaste expertkunskapen om Google Ads och hjälper dig skilja dig från mängden för kunder och branschen i dess helhet.”

google ads partner
Halmstad

Digital marknadsföringsbyrå i Halmstad

21 Marketing hjälper företag med sin digitala närvaro och utvecklar digitala kanaler. Vi utformar och implementerar digitala marknadsföringsstrategier för stora som små företag på en global marknad. Vi lägger stor vikt på regelbundna avstämningar och djupgående rapporter. Utöver det har vi en bred erfarenhet inom digital marknadsföring, oavsett om ditt företag är inom B2B eller B2C.

Vårt kontor ligger centralt bredvid Halmstads Högskola. Du är alltid välkommen att kontakta oss. Oavsett om du har frågor eller bara vill prata lite marknadsföring över en kopp kaffe.

Säg hej!

Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert i Halmstad!

Följ vår resa i Halmstad!