Marknadsföring i Helsingborg.

Digital marknadsföring i Helsingborg med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som jobbar med hela köpresan inom digital marknadsföring, med allt från varumärkesbyggande och att visa att företaget finns, till slutet av köpresan. Vi jobbar med företag i olika branscher, både lokalt i Helsingborg men även runt om i landet och globalt. Vi är Google Partner och har en bred kompetens inom olika delar av marknadsföring, som spårning, Google Ads, sökmotoroptimering, sociala medier och nyhetsbrev.

Utveckla din marknadsföring i Helsingborg

21 Marketing hjälper ditt företag i Helsingborg att utveckla sin digitala marknadsföring. Besluten i den digitala marknadsföringen grundar sig på spårning av tidigare data och analyser. Där vi sedan anpassar marknadsföring och kommunikationen efter din verksamhet och dina mål.

Marknadsföring Helsingborg

Spårning

Dataspårning är grunden för den digitala marknadsföringen, och vi gör alltid en genomgång av att det är korrekt data som spåras. Även implementerar flera mätpunkter om behovet finns för mer specifik data. Då varje företag är unikt har vi olika metoder för hur vi jobbar med för spårningen, och sätter även upp egna kalkyler och beräkningar med relevant data för just din verksamhet. Den data som sedan presenteras i statistiksammanställningen är baserat på vad som är relevant för din verksamhet. Utöver det har vi löpande dialoger med de företag vi samarbetar med kring analyser och insikter.

Lokal marknadsföring i Helsingborg

21 Marketing erbjuder tjänster inom marknadsföring både om du vill utveckla din lokala marknadsföring i Helsingborg, eller om du har ett bolag i Helsingborg som du vill etablera nationellt eller internationellt. Beroende på ditt företags målsättning anpassar vi marknadsföringen, strategin och kommunikationen till ditt företag. Vi har en bred erfarenhet inom digital marknadsföring för tillväxt, både för företag som jobbar inom B2B och B2C.

digital marknadsföring

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Marknadsföring i Helsingborg?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!