Marknadsföring i Höganäs.

Digital marknadsföring i Höganäs med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom marknadsföring i Höganäs. Vi jobbar med data driven digital marknadsföring där data lägger grunden för all publicering, annonsering och optimering. Vi är en resultatdriven byrå som värdesätter goda kundrelationer. Därav jobbar vi med kontinuerliga avstämningar och rapporteringar till kunder så att varje kund ska känna sig delaktig. 

Utveckla din marknadsföring i Höganäs

Med rätt kompetens hjälper vi kunder lokalt med marknadsföring i Höganäs, även i övriga Sverige samt delar utav världen. vi jobbar brett inom flera olika branscher och verksamheter, samt olika storlek på företag. 

datastatistik

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Marknadsföring i Höganäs?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Google Data Studio

Data studio är ett rapporteringsverktyg som är ett bra komplement till Google Analytics. Data studio är ett verktyg online som används för att konvertera data till anpassningsbara och informativa rapporter anpassade efter företagets verksamhet. Detta programmet använder vi vid månadsrapportering av annonsering. Vi stävar mot goda kundrelationer och har kontinuerlig rapportering och dialog med de företag vi samarbetar med.