Marknadsföring i Laholm.

Digital marknadsföring i Laholm med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyråer som hjälper företag att skapa goda kundrelationer med hjälp av olika aktiviteter inom marknadsföring som exempelvis annonsering och kampanjer. Vi baserar dessa aktiviteter inom marknadsföring på statistik och analyser för att sedan kunna följa upp, förbättra och optimera marknadsföringen. Vi hjälper företag lokalt med marknadsföring i Laholm, men även runt om i Sverige och runt om i landet. Vi jobbar brett med företag inom flera branscher, stora som små. 

Utveckla din marknadsföring i Laholm

Kommunikation och avstämningar är något vi på 21 Marketing jobbar mycket med och är något vi värderar högt. Oavsett om du sitter i Laholm eller andra delar av landet! Vi erbjuder tjänster inom Google Ads, sociala medier, sökmotoroptimering, nyhetsbrev, dataspårning och webbutveckling. Du är alltid välkommen att kontakta oss. Oavsett om du har frågor kring marknadsföring i Laholm eller övriga Sverige. Eller om du bara vill diskutera marknadsföring över en kopp kaffe! 

marknadsföring Laholm

Om oss

Företaget grundades år 2021, och år 1921 fick kvinnor rösträtt i Sverige, därav namnet 21 Marketing. Vi har vårt kontor i Halmstad men jobbar globalt med företag runt om i världen i flera olika branscher.

21 Marketing grundades av Mandana Karim, som tidigare jobbat på Google i Silicon Valley, USA, vunnit internationella priser inom reklambranschen och har universitetsutbildningar inom marknadsföring, grafisk design på Berghs School of Communication och nationalekonomi.

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Marknadsföring i Laholm?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!