Marknadsföring i Ljungby.

Digital marknadsföring i Ljungby med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom marknadsföring i Ljungby. Marknadsföring skapar kundvärde och förstärker relationen till kunder. Vi erbjuder tjänster inom marknadsföring genom hela kundresan, allt från att bygga varumärke till försäljning. Vårt arbete inom marknadsföring kommer ifrån analyser och statistik, som vi sedan kontinuerligt optimerar och förbättrar kampanjerna. 

Utveckla din marknadsföring i Ljungby

Vi har erfarenhet av marknadsföring i flera branscher. 21 Marketing jobbar både lokalt med marknadsföring i Ljungby, övriga Sverige men även globalt. Vill du utveckla din marknadsföring i Ljungby? Kontakta oss så berättar vi mer om oss och hur vi jobbar! Du är också välkommen att kontakta oss om du bara vill diskutera marknadsföring över en kopp kaffe! 

digital marknadsföring

Avstämningar & kommunikation

Vi har regelbundna avstämningar med de företag vi samarbetar med, och statistiksammanställningar med relevant och intressant data för att följa upp marknadsföring och diskutera strategier framåt. Goda samarbeten och kommunikation är högt prioriterat, och fokus ligger i att skapa lönsamhet, ta marknadsandelar och få ditt företag att växa med digital marknadsföring.

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Marknadsföring i Ljungby?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!