Marknadsföring i Malmö.

Digital marknadsföring i Malmö med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå. Vår process innefattar först en behovsanalys, sedan sätter vi upp marknadsföringen och optimerar den baserat på data. Även om magkänsla alltid är bra så utgår vi enbart från tidigare data och analyser. Utöver det har vi regelbundna avstämningar och statistiksammanställningar med relevant och intressant data för att följa upp marknadsföring och diskutera strategier framåt. Goda samarbeten och kommunikation är högt prioriterat, oavsett om du sitter i Malmö eller en annan del av landet. Fokus i marknadsföringen ligger i att skapa lönsamhet, ta marknadsandelar och få ditt företag att växa med digital marknadsföring. Vi jobbar med företag i olika branscher, både lokalt i Malmö men även runt om i landet och globalt.

Utveckla din marknadsföring i Malmö

21 Marketing hjälper ditt företag i Malmö att utveckla sin digitala marknadsföring. Besluten i den digitala marknadsföringen grundar sig på spårning av tidigare data och analyser. Där vi sedan anpassar marknadsföring och kommunikationen efter din verksamhet och dina mål.

Marknadsföring Malmö

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Marknadsföring i Malmö?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Lokal marknadsföring i Malmö

Har du som målsättning att få ditt företag att växa lokalt i Malmö? Eller vill du ta steget att växa internationellt eller globalt? 21 Marketing jobbar med strategisk tillväxt inom marknadsföring och anpassar kommunikationen och marknadsföringen utifrån dina målsättningar och visioner. Vi jobbar långsiktigt, och optimeringar samt planeringen grundar sig på data och analyser.

datastatistik

Nyhetsbrev

Inspirera, informera och håll en kontinuerlig kontakt med en önskad målgrupp eller kundgrupp via mailutskick. Anpassa utskicken efter vilken målgrupp de skickas till och mät sedan statistiken på hur budskapet mottogs. Vi hjälper till med utformning av nyhetsbrev, design, texter, löpande utskick, automatiska utskick, uppföljning och optimering. Med automatiska utskick kan vi schemalägga när de ska skickas ut, hur ofta och anpassa efter det olika målgrupper. Utöver det kan den automatiska resan anpassa sig utefter hur användaren interagerar med utskicket. Vi jobbar för att skapa innehåll som primärt är intressant och relevant för läsaren, vilket skapar återkommande kunder och lojalitet till företaget. Läs mer om våra tjänster nedan.