Marknadsföring i Småland.

Digital marknadsföring i Småland med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyråMarknadsföring hjälper företag att uppmärksamma potentiella och befintliga kunder av dina produkter eller tjänster. Vi på 21 Marketing har erfarenhet av marknadsföring inom flera branscher och anpassar marknadsföringen utefter din verksamhet. Vårt arbete inom marknadsföring grundas på mätbar data i form av analyser och statistik. Vi jobbar lokalt med företag i Småland, men även runt om i Sverige samt globalt i delar av världen. Både företag som befinner sig utomlands, men även svenska företag som vill etablera sig. 

Utveckla din marknadsföring i Småland

21 Marketing värdesätter goda kundrelationer och kommunikation. Därav arbetar vi med kontinuerliga avstämningar och rapporterna med företagen som vi jobbar med. Vi jobbar ständigt med optimering och förbättring av vårt arbete inom marknadsföring. Vi har erfarenhet av marknadsföring i flera branscher, dels i Småland men även globalt. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete eller bara vill diskutera lokal marknadsföring i Småland över en kopp kaffe. 


marknadsföring Småland

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Marknadsföring i Småland?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Kanaler i Sociala Medier

Sociala medier kan innefattar flera olika internetforum och plattformar, och alla har olika användningsområde och målgrupper. Sociala medier används dels för kommunikation, underhållning samt som inspirationskälla. Vi på 21 Marketing har bred erfarenhet bland de sociala plattformarna. Vi är experter inom flera olika sociala medier, där de största är LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat och Pinterest.