Marknadsföring i Tranås.

Digital marknadsföring i Tranås med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som är verksamma i Tranås. Vi hjälper företag att öka sin digitala närvaro med marknadsföring i Tranås. Vi är Google partners och har bred kompetens inom digital marknadsföring. 21 Marketing erbjuder tjänster inom bland annat Google Ads, sökmotoroptimering, sociala medier, nyhetsbrev, dataspårning och webbutveckling.

Utveckla din marknadsföring i Tranås

21 Marketing har en bred kompetens inom marknadsföring i flera branscher. Vi erbjuder tjänster inom marknadsföring lokalt i Tranås, i övriga Sverige samt globalt. Vi grundar vårt jobb inom marknadsföring på analyser samt statistik och anpassar vårt arbete inom marknadsföring efter din verksamhet. Du är alltid välkommen att kontakta oss, oavsett om du har frågor kring lokal marknadsföring i Tranås, eller om du bara vill diskutera marknadsföring över en kopp kaffe.

digital marknadsföring

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Marknadsföring i Tranås?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Google Analytics

Google Analytics är ett verktyg för webbanalys som integreras bra med Google Ads och andra marknadsföringskanaler. Google Analytics ger värdefull information om bland annat trafiken och användarna på din hemsidan. Som exempelvis vilken trafikkanal de kom från, hur de rör sig på, hemsidan, vart de lämnar, vilken enhet de använde och hur lång tid de spenderar på sidan. Utöver det kan du enkelt följa upp dina uppsatta mål. Vi på 21 markering är Google partners, detta innebär att vi besitter den senaste kunskapen inom Googles olika verktyg. Vi erbjuder hjälp att få ut och förstå din data med både Google Analytics och koppling med andra analysprogram som Google Tag manager.