Marknadsföring i Varberg.

Digital marknadsföring i Varberg med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 marketing är en digital marknadsföringsbyrå som hjälper företag utveckla sin marknadsföring, digitala närvaro och digitala kanaler. Marknadsföring är strategiska aktiviteter som företag genomför i syfte att hitta och bibehålla nya och befintliga kunder. Vi ser till att anpassa marknadsföringen till dina kunder och din verksamhet. Vi är verksamma både lokalt i Varberg, men även i övriga Sverige samt globalt. 21 Marketing är också Google Partner.

Utveckla din marknadsföring i Varberg

En bra kommunikation med företag vi samarbetar med är väldigt viktig för oss på 21 Marketing. Oavsett om du sitter i Varberg eller andra delar av landet! Läs mer om hur vi jobbar med marknadsföring, annonsering och om våra övriga tjänster nedan. Du är alltid välkommen att kontakta oss. Oavsett om du har frågor kring marknadsföring i Varberg eller övriga Sverige. Eller om du bara vill diskutera marknadsföring över en kopp kaffe

marknadsföring Varberg

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Marknadsföring i Varberg?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Lokal marknadsföring i Varberg

Vill du växa mer lokalt i Varberg? Exempelvis som du har ett lokalkontor, restaurang eller butik. Eller har du som målsättning att etablera företaget nationellt eller globalt?

Vi på 21 Marketing anpassar hela marknadsföringen, strategin, kanalval och kommunikation utifrån ditt företag och målsättningar. Vi jobbar långsiktigt med hela köpresan och börjar alltid med en behovsanalys för att säkerställa att marknadsföringen går i linje med ditt företag, både idag och utifrån de mål och visioner ditt företag har framåt. Oavsett om du vill marknadsföra i Varberg eller etablera företaget internationellt.

marknadsföring Varberg

Sökmotoroptimering / SEO

Stärk din synlighet genom sökmotoroptimering, SEO. Med SEO hjälper du webbläsarens algoritmer att läsa av webbsidan med hjälp av sökord för att synas högre upp på sökmotorerna. Vi erbjuder SEO on-page och off-page för att öka synlighet av din hemsida. On-page är ändringar som görs på hemsidan, och off-page är åtgärder utanför hemsidan för att stärka den. Vi gör först en genomgående analys av vilka sökord vi ska fokusera på, sedan en analys av bland annat hemsidan och konkurrenter. Efter det skapar vi en åtgärdsplan för hur hemsidan ska optimeras för att du ska kunna synas högre på de sökord som är viktiga för din verksamhet. Google uppdaterar sina algoritmer flera gånger om året, därav behöver sökoptimeringen uppdateras för att bibehålla konkurrensfördelen.