Marknadsföring i Värnamo.

Digital marknadsföring i Värnamo med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

Vi är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom digital marknadsföring i Värnamo, men även runt om i landet och globalt. Vi är Google partners och har bred erfarenhet inom digital marknadsföring. Vi värdesätter goda kundrelationer och arbetar med löpande rapportering och kommunikation med våra kunder om marknadsföringen.

Utveckla din marknadsföring i Värnamo

21 Marketing erbjuder tjänster inom annonser, sociala medier, nyhetsbrev och mycket mer. Vi jobbar med marknadsföring lokalt i Värnamo, runt om i landet och globalt. Med företag i allt olika storlekar, både som vill expandera utomlands men också med företag som är verksamma utomlands. Allt vårt arbete grundas på data i form av statistik och analyser. Du är alltid välkommen att kontakta oss. Oavsett om du har frågor kring marknadsföring i Värnamo, i övriga Sverige eller globalt. Eller om du bara vill diskutera marknadsföring över en kopp kaffe.


digital marknadsföring

Rapportering & statistik

Digital marknadsföring är datadriven marknadsföring som bygger på data. Detta ger en förståelse om vilka företagets kunder är, deras köpbeteede och vilka intressen de har. Genom analys av statistiken kan vi ta fram insikter om vad tidigare annonser resulterat i, och använda den informationen vid kommande marknadsföring. Vi på 21 Marketing värdesätter goda kundrelationer och har kontinuerlig kontakt och avstämningar med de företags om vi arbetar med. Vi sammanställer all data i rapporteringsverktyg som tydliggör statistiken för dig och din verksamhet! 

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Marknadsföring i Värnamo?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!