Marknadsföring i Växjö.

Digital marknadsföring i Växjö med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom marknadsföring i Växjö. Med digital marknadsföring har företag möjlighet att nå ut till en enorm räckvidd. Med rätt kompetens annonserar vi på samtliga sociala medier plattformar som på google. Vid digital marknadsföring är det viktigt att nå ut till rätt målgrupp på rätt plattform. Därav jobbar vi mycket med analys av målgruppen och marknaden. 

Utveckla din marknadsföring i Växjö

Vi jobbar lokalt med marknadsföring i Växjö, i övriga Sverige samt globalt. Vi jobbar med företag av olika storlek. Dels de företag som vill synas lokalt i Växjö, men även svenska företag som vill synas utomlands och företag som är verksamma utomlands. Oavsett kund värdesätter vi goda kundrelationer och jobbar mycket med kontinuerliga avstämningar och rapporteringar, allt för att du som kund ska känna dig delaktig i vårt arbete. 

datastatistik

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Marknadsföring i Växjö?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

datastatistik

Digitala kanaler

Syns du på rätt plattform? Att synas på plattformen där just din målgrupp är viktigt för att nå ut till rätt personer. Genom att fylla i vårt formulär får vi information om ditt företag och kan vägleda dig till rätt plattform för bästa resultat av marknadsföringen.