Sociala medier Ängelholm

Digital marknadsföring och sociala medier i Ängelholm med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom sociala medier i Ängelholm. Att anpassa kommunikationen på sociala medier utefter målgrupp och företagets totalitet är av stor vikt på sociala medier. Utöver detta är det viktigt att bemöta din målgrupp på rätt plattform. Vi har bred erfarenhet inom både flertalet branscher och plattformar och hjälper dig hitta rätt plattform att nå ut till din målgrupp. 

Utveckla sociala medier i Ängelholm

Vi på 21 Marketing erbjuder tjänster i planering och uppladdning av inlägg samt annonsering på sociala medier i Ängelholm. Vi grundar allt arbete på analyser, rapporter och statistik för att anpassa arbetet till företagets verksamhet. Vi jobbar för goda kundrelationer genom kontinuerliga avstämningar och dialoger kring arbetet på sociala medier. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete med sociala medier i Ängelholm eller bara vill diskutera möjligheter sociala medier med över en kopp kaffe. 

digital marknadsföring

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera sociala medier i Ängelholm?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

LinkedIn Annonsering

LinkedIn är världens största yrkesnätverk. Annonsering på LinkedIn kan användas av företag av olika storlek. Annonseringen kan inriktas utefter yrkespersoner eller efter jobbtitel, befattning, bransch och mycket mer. Välj sedan budget och tidsram utefter din verksamhet. För att skapa annonser måste ditt företag ha en sida samt ha ett annonserings konto via marketing solutions.