Sociala medier i Gnosjö.

Digital marknadsföring och sociala medier i Gnosjö med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

Sociala medier har en enorm räckvidd och används av över hälften av jordens befolkning. Sociala medier ger ofta en mer personlig kommunikation än övrig marknadsföring. Ta möjligheten att sticka ut och nå ut till användare över hela världen. Vi på 21 Marketing erbjuder tjänster inom planering och publicering av inlägg samt annonsering på Sociala medier

Utveckla sociala medier i Gnosjö

Vi på 21 Marketing har en bred erfarenhet av sociala medier. Vi hjälper företag lokalt med sociala medier i Gislaved, i övriga Sverige samt delar utav världen. Vi jobba brett med företag verksamma inom flera branscher samt på olika plattformar. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete med sociala medier i Gislaved eller bara vill diskutera möjligheter sociala medier med över en kopp kaffe. 

digital marknadsföring

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera sociala medier i Gnosjö?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

sociala medier gnosjö

Facebook Business Manager

Facebook Business Manager är ett verktyg som hjälper företag att strukturera eller separera det som tillhör företaget från det privata. Genom verktyget kan bland annat företag styra åtkomst till sidor och annonskonton. Ett Facebook Business manager konto är för företag som bland annat har ett marknadsföringsteam, som hanterar resurser, använder en leverantör, behöver ha kontroll över åtkomst och behörigheter och för de som vill hålla företaget extra säkert. Men även för företag som vill växa.