Sociala medier i Göteborg.

Sociala medier i Göteborg med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

Sociala medier är en växande plats för företag att sprida sina produkter och tjänster. Nå ut till en massiv räckvidd med över 5 biljoner användare över världen. Vi på 21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom sociala medier i Göteborg. Vi hjälper företag att växa lokalt med sociala medier i Göteborg, och även i övriga Sverige samt globalt.

Utveckla sociala medier i Göteborg

Vi erbjuder tjänster inom planering och publicering av inlägg samt annonsering på sociala medier. Vi har erfarenhet av flera plattformar på sociala medier inom flera branscher. Vi på 21 marketing värdesätter en god kontakt med samarbetspartners och har kontinuerliga avstämningar och rapportering av arbetet på sociala medier. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete med sociala medier i Göteborg eller bara vill diskutera möjligheter sociala medier med över en kopp kaffe. 

sociala medier Göteborg

Planering & Strategi

Målgrupper inom marknadsföring är av stor vikt för att lyckas sticka ut bland konkurrenter och nå ut till rätt kunder på ett mer personligt plan. En målgrupp kan baseras på inkomst, ålder, utbildning, intressen, geografisk plats och mycket mer. Det viktigaste är att hitta en grupp av personer som har en sak gemensamt, att de finner intresse och har behov av dina produkter eller tjänster. Att hitta och förstå sin målgrupp är en utav de viktigaste delarna inom marknadsföring. Vi på 21 marketing jobbar mycket med målgruppsanalyser inom flera olika områden och branscher.

Sociala medier marknadsföring i Göteborg

Med sociala medier kan du driva relevant trafik till ditt företag och även skapa dialog med din befintliga målgrupp. Om du exempelvis vill växa ditt företag i Göteborg är sociala medier ett effektivt sätt att nå ut till din relevanta målgrupp. Då kan du nå ut till dem med både bilder, engagerande texter och videon. 21 Marketing erbjuder tjänster inom strategi, dataspårning, optimering, publicering och uppföljning av aktiviteter och kampanjer på sociala medier i Göteborg.

datastatistik

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera sociala medier i Göteborg?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!