Sociala medier i Halmstad.

Nå ut till din målgrupp med ett av världens mest effektiva kommunikationsverktyg, sociala medier.

Vi jobbar markandsanalytiskt och långsiktigt med sociala medier. Med allt ifrån kontohantering, strategier, planering till publicering av inlägg. Vi har erfarenhet av sociala medier inom flera olika branscher, med allt från lokal till internationell annonsering.

Vill du ha hjälp med sociala medier i Halmstad?

Kommunikationen på sociala medier varierar allt från text och bilder till videos. De största plattformarna vi jobbar med är Facebook, Linkedin och Instagram. Linkedin är en plattform för yrkesverksamma, B2B, här hjälper vi till med kontohantering, publicering av inlägg samt annonsering. 

Facebook är en social medieplattform som ofta används i nätverkande syfte. Här kan en användare själv nätverka bland egna bekanta men även nätverka i grupper baserat på intresse. Detta gör Facebook till en populär plattform för företag att marknadsföra sig på. Vi ser till att din marknadsföring anpassas efter just din verksamhet och målgrupp. 

Instagram är en plattform med 1,2 billioner användare som är känd som inspirationskälla. Då fler än 200 miljoner användare besöker minst en företagsprofil varje dag är även denna plattformen populär bland företag i ett marknadsföring syfte. Vi hjälper till med strategier, skapa och planera inlägg men även annonsering på Instagram.

sociala medier halmstad
sociala medier halmstad

Möjligheter med sociala medier i Halmstad

Vi erbjuder hjälp med sociala medier i Halmstad, men även i övriga Sverige samt runt om i världen. Kontakta oss för mer information.  
Vårt arbete med sociala medier byggs på kommunikation och vi har kontinuerliga dialoger om inlägg och annonser. Målsättningarna och kanalerna kan vara väldigt varierande. Vi ser till att ta fram en så optimal strategi som möjligt på sociala medier för din verksamhet. Där arbetet börjar med en analys för att se så företaget syns på rätt och relevanta kanaler.

Säg hej!

Vårt kontor ligger centralt bredvid Halmstad Högskola. Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert i Halmstad!

Följ vår resa i Halmstad!