Sociala medier i Höganäs.

Digital marknadsföring och sociala medier i Höganäs med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom sociala medier i Höganäs. Sociala medier hjälper företag nå ut till sin målgrupp och är en effektiv kommunikationskanal. Inom området finns flera olika plattformar, varje plattform är unik, har olika syften och når ut till olika målgrupper. 

Utveckla sociala medier i Höganäs

Det är viktigt att anpassa din digitala närvaro på sociala medier utefter din verksamhet och målgrupp. Vi hjälper företag att hitta sin målgrupp med en målgruppsanalys innan vi påbörjar publicering och annonsering på sociala medier. Vi erbjuder tjänster inom sociala medier lokalt i Höganäs, i övriga Sverige samt globalt. Vi samarbetar med företag av olika storlek, branscher och verksamheter med olika målsättningar.

digital marknadsföring

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera sociala medier i Höganäs?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Målgrupp

Sociala medier möjliggör att nå ut till en enorm räckvidd. Däremot gäller det att hitta de som är intresserade av just din produkt, service eller varumärke. Att hitta rätt målgrupp är viktigt vid arbete med sociala medier. Vi på 21 marketing jobbar mycket med målgruppsanalys för att få en förståelse för vilka din verksamhet vill nå samt hur detta ska göras på bästa sätt.