Sociala medier i Helsingborg.

Digital marknadsföring och sociala medier i Helsingborg med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå i Helsingborg. Vi erbjuder tjänster inom flera olika områden, bland annat Sociala medier. Sociala medier är en lättillgänglig plattform för både företag och konsumenter. Vi erbjuder tjänster inom både annonsering och uppladdningar av inlägg på sociala medier i Helsingborg. Vi har bred erfarenhet inom flera branscher och stöttar både företag lokalt med sociala medier i Helsingborg, i övriga Sverige samt i globalt. 

Utveckla sociala medier i Helsingborg

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå i Helsingborg. Vi erbjuder tjänster inom flera olika områden, bland annat sociala medier. Sociala medier är en lättillgänglig plattform för både företag och konsumenter. Vi erbjuder tjänster inom både annonsering och uppladdningar av inlägg på sociala medier i Helsingborg. Vi har bred erfarenhet inom flera branscher och stöttar både företag lokalt med sociala medier i Helsingborg, i övriga Sverige samt i globalt.

sociala medier Helsingborg

Plattformar för sociala medier

Det finns olika plattformar inom sociala medier. Det är viktigt att välja rätt plattform till din verksamhet så att din målgrupp är aktiv på just den valda. Vi grundar allt arbete på sociala medier på analyser, statistik och rapporter för att få ut ett lyckat resultat av arbetet med sociala medier. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete med sociala medier i Helsingborg eller bara vill diskutera möjligheter sociala medier med över en kopp kaffe. 

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera sociala medier i Helsingborg?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

LinkedIn

LinkedIn är en plattform för professionellt nätverkande, mestadels för företagande (B2B), som är tillgängligt i över 200 länder med över 774 miljoner användare. Få din verksamhet att växa genom att nå ut till nya företag och företagande. Vi skapar inlägg, planering, strategier, optimering och annonsering på LinkedIn.