Sociala medier Laholm

Digital marknadsföring och sociala medier i Laholm med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

Vi på 21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom sociala medier i Laholm. Sociala medier ger resultat i realtid och resultatet går att avläsa utefter engagemanget i antalet interaktioner som antalet som gillat, som kommenterat och som delat företagets inlägg. 

Utveckla sociala medier i Laholm

Vi erbjuder tjänster inom planering och uppladdning av inlägg på samt annonsering på sociala medier. Vi har en bred erfarenhet, både bland företag som är verksamma i olika branscher och av olika plattformar på sociala medier. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete med sociala medier i Laholm eller bara vill diskutera möjligheter sociala medier med över en kopp kaffe. 

sociala medier Laholm

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera sociala medier i Laholm?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Pinterest

Pinterest är en visuell sökmotor för inspiration. Öka din räckvidd genom att synas på Pinterest. Plattformen används främst för att hitta nya idéer och för att bli inspirerad. Därav är det en relevant plattform för varumärkesbyggande marknadsföring. Vi hjälper till med inlägg, planering, strategier samt annonsering på Pinterest.