Sociala medier i Lidköping.

Digital marknadsföring och sociala medier i Lidköping med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom 21 marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom sociala medier i Lidköping. Vi erbjuder tjänster inom sociala medier för att hjälpa företag med sin digitala närvaro. Med rätt kompetens erbjuder vi tjänster inom annonsering och publicering av inlägg på sociala medier på samtliga plattformar. Vi jobbar brett med sociala medier i Lidköping, i övriga Sverige samt globalt. Vi erbjuder tjänster inom sociala medier för att hjälpa företag med sin digitala närvaro. Med rätt kompetens erbjuder vi tjänster inom annonsering och publicering av inlägg på sociala medier på samtliga plattformar. Vi jobbar brett med sociala medier i Lidköping, i övriga Sverige samt delar utav världen. 

Utveckla sociala medier i Lidköing

Vi på 21 marketing värdesätter goda kundrelationer och jobbar med kontinuerlig rapportering och avstämningar av vår annonsering och publicering av inlägg. Allt vårt arbete anpassas efter kundens önskemål, verksamhet och målsättning.

sociala medier lidköping

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera sociala medier i Lidköping?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Om oss

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå grundat av marknadsföringsstrategen Mandana Karim. Mandana är ursprungligen från Lidköping och har arbetslivserfarenheter från bland annat Google i Silicon Valley, USA och vunnit flera internationella reklampriser. Med rätt kompetens driver hon företaget framåt och erbjuder flertalet tjänster inom digital marknadsföring.