Sociala medier Malmö

Digital marknadsföring och sociala medier i Malmö med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

Nå ut till en stor räckvidd och ha dialoger realtid med arbete på sociala medier! Vi på 21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom sociala medier i Malmö. Vi hjälper till med allt ifrån planering och uppladdning av inlägg på sociala medier, samt annonsering. Vi har arbetat med företag i flera olika branscher och geografisk placering, delvis lokalt i Malmö, i övriga Sverige samt i delar utav världen. 

Utveckla sociala medier i Malmö

Sociala medier är ofta en konversationsstartare, värna om interaktionen med användare och skapa en personlig kontakt med dina befintliga kunder och nya kunder. Vi har en bred erfarenhet kring de olika plattformarna inom sociala medier. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete med sociala medier i Malmö eller bara vill diskutera möjligheter sociala medier med över en kopp kaffe. 

sociala medier Malmö

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera Google Ads i Malmö?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Sökmotoroptimering / SEO

Stärk din synlighet genom sökmotoroptimering, SEO. Med SEO hjälper du webbläsarens algoritmer att läsa av webbsidan med hjälp av sökord för att synas högre upp på sökmotorerna. Vi erbjuder SEO on-page och off-page för att öka synlighet av din hemsida. On-page är ändringar som görs på hemsidan, och off-page är åtgärder utanför hemsidan för att stärka den. Vi gör först en genomgående analys av vilka sökord vi ska fokusera på, sedan en analys av bland annat hemsidan och konkurrenter. Efter det skapar vi en åtgärdsplan för hur hemsidan ska optimeras för att du ska kunna synas högre på de sökord som är viktiga för din verksamhet. Google uppdaterar sina algoritmer flera gånger om året, därav behöver sökoptimeringen uppdateras för att bibehålla konkurrensfördelen.