Sociala medier i Markaryd.

Digital marknadsföring och sociala medier i Markaryd med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå. Att synas på sociala medier ökar ett företags synlighet och digitala närvaro vilket förstärker varumärket. Sociala medier är ett lättillgängligt nätverk och ökar räckvidden till nya och befintliga kunder. Vi erbjuder tjänster inom lokalt med sociala medier i Markaryd, i övriga Sverige samt globalt. Vi har bred erfarenhet av marknadsföringsociala medier inom flera branscher och plattformar. 

Utveckla sociala medier i Markaryd

Att synas på sociala medier är viktigt. Ännu viktigare är dock att synas rätt på sociala medier. Att anpassa kommunikation, interaktion och bilder utefter företagets tonalitet och målgrupp är viktigt. Vi på 21 Marketing erbjuder tjänster inom både planering och uppladdning av inlägg samt annonsering på sociala medier. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete med sociala medier i Markaryd eller bara vill diskutera möjligheter sociala medier med över en kopp kaffe. 

digital marknadsföring

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera sociala medier i Markaryd?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Facebook annonsering

Facebook annonsering skapas i Facebook ads manager, vilket är ett verktyg som möjliggör att annonsera, följa upp och administrera annonser på flera plattformar samtidigt. I verktyget anpassas målgruppen utefter demografi, intresse, beteenden, budget  och mycket mer utefter ditt företags verksamhet. På Facebook finns flera valmöjligheter av annonsering. Carousel-formatet syns i Facebooks nyhetsflöde och kan visa upp till 10 bilder eller videos samtidigt i en annons. Ett annat format är katalog-formatet där olika produkter kan visas upp, exempelvis produkter om du har en e-handel. Bestäm sedan hur annonsen ska se ut, välj mellan, Dynamiska annonser, samlingsannonser, carousel-annonser, annonser med produkttaggar eller gemensamma annonser. Och slutligen vart du vill sälja ifrån, Facebook-butik eller marketplace.