Sociala medier i Skövde.

Digital marknadsföring och sociala medier i Skövde med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster i Skövde. Sociala medier används av över halva världens befolkning och ger företag möjlighet att nå ut till en enorm räckvidd. Sociala medier är datadriven marknadsföring där data samlas in. Allt arbete baseras på data, statistik och analyser. Som även lägger grunden för optimering och förbättring av arbetet. 

Utveckla sociala medier i Skövde

Vi på 21 Marketing jobbar lokalt med sociala medier i Skövde, i övriga Sverige samt globalt. Vi har bred erfarenhet av sociala medier i flera branscher och på olika plattformar. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete med sociala medier i Skövde eller bara vill diskutera möjligheter sociala medier med över en kopp kaffe. 

datastatistik

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera sociala medier i Skövde?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Pinterest annonsering

Pinterest används som en plattform för inspiration. Användare söker information och inspiration om vad de ska göra, tillverka eller köpa. Här får företag möjlighet att nå kunder som aktivt letar efter nya idéer. Att synas på Pinterest är ett sätt att få ökad varumärkeskännedom eller produktkännedom och kan ge mer trafik till hemsidan och öka försäljning. Anpassa annonserna utefter din verksamhet, målgrupp och budget. Beroende på kampanjtyp du själv buda för annonserna eller låta Pinterest automatiska budverktyg göra det åt dig.