Sociala medier i Småland.

Digital marknadsföring och sociala medier i Småland med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

21 Marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom sociala medier i Småland. Sociala medier är datadriven marknadsföring som samlar data om företagets användare och ger resultat i realtid. Detta gör uppföljning och optimering av inläggen mer effektiv. Vi på 21 Marketing grundar vårt arbete på data, analyser och rapporter. 

Utveckla sociala medier i Småland

Vi hjälper företag lokalt med Sociala medier i Småland, i övriga Sverige samt globalt. Vi har bred erfarenhet i både plattformar inom sociala medier som branscher som företag är verksamma inom. Vi ser till att din marknadsföring anpassas efter företagets tonalitet, verksamhet och målgrupp. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete med sociala medier i Småland eller bara vill diskutera möjligheter sociala medier med över en kopp kaffe. 

sociala medier Småland

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera sociala medier i Småland?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Snapchat annonsering

Snapchat är en snabb och effektiv kommunikationsplattform med aktiva användare. Med snapchat kan företag av olika storlek nå ut till en global publik. För att börja annonseringen behövs ett snapchat business manager konto där annonserna kan administreras. Annonserna skapas sedan i Snapchat ads manager.