Sociala medier i Tranås.

Digital marknadsföring och sociala medier i Tranås med fokus på långsiktig och strategisk marknadsföring.

Vi på 21 marketing är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder tjänster inom sociala medier i Tranås. Inom sociala medier ingår flera plattformar. Vi bygger vårt arbete på en målgruppsanalys, data och statistik för att hitta rätt plattform för din verksamhet. Vi hjälper företag lokalt i Tranås med sociala medier, i övriga Sverige samt globalt.

Utveckla sociala medier i Tranås

Sociala medier är datadriven marknadsföring och samlar in data. Denna datan utgör sedan grunden för optimering och förbättring av vårt arbete på sociala medier. Delvis hjälper vi till med planering och inlägg samt annonsering på sociala medier. välkommen att kontakta oss om du har frågor kring vårt arbete med sociala medier i Tranås eller bara vill diskutera möjligheter sociala medier med över en kopp kaffe. 

digital marknadsföring

Säg hej!

Har du frågor om hur vi jobbar eller vill du bara ta en kaffe och diskutera sociala medier i Tranås?
Boka ett möte med en certifierad marknadsföringsexpert!

Inlägg Instagram

Instagram är en plattform med över 1.21 billioner användare. På plattformen kan företag inspirera genom visa upp nyheter och produkter, men även att visa när andra använder företagets produkter. Inlägg på instagram kan publiceras i flödet, i story formatet eller i videoformat i Reals. Företag kan även sända live i livefunktionen eller ha en butik i Instagram shopping.